Skoleåret er ved at nærme sig sin afslutning, og planlægningen af næste skoleår er for længst i gang.

Jeg har i år lavet en redigerbar kalender i Google Sheets, hvor jeg skriver vigtige ting som flexdage, skolerejser, juleklippedag, ferier og andre ting, der er vigtige at huske. Kalenderen er lavet til print i A4

Jeg har lavet kalenderen i 2 versioner: En helt bar kalender, hvor der kun er ugedage, numre og helligdage – og en hvor der også er skolefridage (obs! disse gælder for Hedensted Kommune).Tag kopi af kalenderskabelon for skoleåret 2024/2025 (kræver Google-konto)

Tag kopi af kalenderskabelon for skoleåret 2024/2025 med skolefridage (kræver Google-konto)

Skriv i kalenderen

Når du vil skrive i kalenderen, stiller du dig ganske enkelt på den dato, hvor du vil tilføje tekst. Husk at ændre skriftstørrelse, hvis du skal skrive flere ting.Skift baggrundsfarve på bestemte datoer

Hvis du vil fremhæve bestemte begivenheder, kan du skifte baggrundsfarven på kalenderen på de specifikke datoer.

Marker ugedag, dato og tekstfelt. Find herefter malerbøttesymbolet i værktøjslinjen og vælg den farve, som datoen skal have.
Oversigtskalender

Hvis du bare skal have en simpel oversigtskalender, der ikke skal redigeres, kan jeg anbefale kalendersiden.dk, hvor du ret simpelt kan printe en gratis kalender. Du kan også tilpasse den med logo, billeder osv.  • Share: