En læser har efterspurgt, hvordan man søger på danske Kahoots. I første omgang var det lidt tamme svar at søge efter titler på dansk. Jeg bruger nemlig sjældent Kahoots lavet af andre; medmindre det er kolleger. Kvaliteten af Kahoots lavet af andre er ganske simpelt for svingende, så der kan hurtigt gå lige så meget tid med at tjekke egnede kahoots, som det tager at lave dem selv. Særligt når jeg bruger Google Analyse til at lave Kahoot!

Men jeg blev jo alligevel nysgerrig, og jeg fandt ud af, at det jo faktisk er muligt at filtrere på sprog. Sådan gør du.

1: Log ind på create.kahoot.it og klik på “Discover.”


2: Klik på “Filters”

3: Vælg “Language” og “Dansk.”4: Vælg “Apply filters.”
Du kan også tilføje flere filtre, som fag, emne, klassetrin osv. Og vigtigst: Du kan vælge Kahoots, der er lavet af henholdsvis lærere eller elever. Det kan gøre kvaliteten af de Kahoots, man kigger på lidt højere, tænker jeg. Og dermed sparer det alligevel tid, hvis man kan finde kvalitetskahoots.
I højre hjørne kan du søge efter flest spillede, relevans eller højeste kvalitet (omend det er lidt uklart, hvad kvalitetkriterierne er).Når du finder en god quiz, kan du følge den lærer, der lavet quizzen.

Klik på vedkommendes brugernavn, så kommer du til alle de offentlige Kahoots, vedkommende har lavet.

Tryk herefter på “Follow” i øverste højre hjørne.Er der en Kahoot, du er særligt glad for, kan du trykke på de 3 prikker ud for navnet. Herefter vælger du “Add to favorites” eller “Add to collection.”
Jeg får helt lyst til at spille Kahoot! nu. Hvad med dig?

  • Share: