Her i vinterferien har jeg hørt en vidunderlig podcast i 5 afsnit:

Skudaarsønske fra Radio 24Syv.

Kort fortalt handler den om sygeplejersken Sigrid fra Randers, der indrykker en kontaktannonce i avisen. Annoncen besvares af den københavnske dyrlægestuderende Henry, der dog egentlig synes, det er underligt at finde kærligheden gennem en kontaktannonce. Og Sigrid er nok egentlig alligvel ikke noget for ham. Selv om historien fortælles på stille vis, er der cliffhangers nok til, at man med tilbageholdt åndedræt, alligevel trykker play for at lytte til næste afnit.

Podcasten er baseret på bogen af samme navn, som jeg har straks har reservert på det lokale bibliotek. Forfatterparret bag bogen har også en tilhørende Instagram, man kan gå på jagt i.


Dertil har 24Syv-Podcasten “Ekstremt Online” interviewet den ene af bogens medforfattere Stine Mølgaard Sørensen i en episode, der er lavet i anledning af Tinders ti-års-jubilæum.

Jeg går lidt og pønser på, om jeg på en eller anden måde kan vinkle det, så podcasten kan bruges i undervisningen – måske endda som et tredje hovedværk i tekstopgivelserne til afgangsprøven. Og måske får jeg aldrig tid eller lejlighed til at gøre det. Men så kan man bruge podcastens intro-afsnit på 4 minutter som et prøveoplæg til B-prøven.

  • Share: