Med udgangspunkt i “A second a day”-ideen har jeg lavet en lille opgave til mine elever, som de skal lave, mens jeg afholder 6. ferieuge (Prag og Michelin-restaurant er udskiftet med nyt grus i indkørslen og frysepizza).

Oprindeligt går konceptet ud på, at man filmer et sekund hver dag, men jeg er speedet konceptet lidt op, så eleverne i stedet filmer 10 situationer i et sekund hver dag i 5 dage. Det er overskueligt og tidsbegrænset.

Tag en kopi af forløbet i Google Slides her

Forløbet kan sagtens udbygges, så eleverne kan skrive en reflekterende tekst over deres egen eller andres film.

I mit forløb har jeg lavet en lille film om min egen hverdag (alle identificerbare personer, der er i filmen har givet tilladelse til deltagelse). Den kan du selvfølgelig godt bruge. Men ærlig talt tror jeg, at eleverne synes, det er sjovere, hvis de ser billeder, fra deres egen lærers hverdag.

  • Share: