Wordwall – skøn multiside

Oktober måneds darling hos mig er siden wordwall.net.

Du kan lave alle mulige aktiviteter til dine elever så som traditionelle quizzer, men også wordsearch, match par, sæt ord i rigtig rækkefølge osv.

I gratis versionen kan man lave 5 aktiviteter. Betaler man, kan man lave flere og flere forskellige slags.

Jeg elsker lyricstraining.com, men jeg kan godt blive lidt irriteret over, at man ikke kan lave intern konkurrence i klassen. Det kan jeg nu, med wordwall-funktionen missing words.

Prøv her:

Går du ind i “Community”, finder du opgaver andre har lavet. De er dog af meget skiftende kvalitet, så tjek dem godt igennen.

Betalingsversionen

I betalingsversionen får du adgang til flere aktiviteter + du kan lave ubegrænsede aktiviteter. Man kan nøjes med at købe en måneds medlemsskab, der koster 30 eller 45 kroner.

Det gode er, at du stadig har adgang til dine aktiviteter, når dit medlemsskab ophører. Så jeg kunne godt finde på at købe en måneds medlemsskab i en forberedelsesuge, hvis jeg vidste, at jeg rent faktisk fik tid til at forberede.

Eksempler på aktiviteter

Jeg har fundet et par eksempler på aktiviteter fra siden, som jeg har fundet i Community.

OBS!

Samme spørgsmål kan bruges i flere forskellige spilversioner.

GDPR

Det er fristende at lade sine elever lave egne opgaver på wordwall.net; men da siden kræver login er det nogo, medmindre skolen har databehandleraftale med siden. Det er er altså en side, hvor læreren laver opgaver til sine elever.

Til gengæld kan både elever og lærere selv lave opgaver i Skoletubes HP5, der kan mange af de samme ting.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.